Sport

2013.09.30. 13:15

Szakmai nap a Hikari Dojonál

Dunaújváros - Szeptember 21-én szombaton az éves tervnek megfelelően, megtartotta a szakmai napját a Makita-Hikari Dojo a program most összetartó klubedzés volt.

Agárdy Csaba

Két edzést tartottak, amelyeknek különlegességét az adta, hogy a második edzésen az érdeklődő szülők is együtt dolgozhattak a csapattal. Ezt a második edzést Németh Kitti, a klub korábbi junior Európa-bajnoka vezette és kíméletes volt. Nagyon jó hangulatban telt a foglalkozás, és a végén a szülők nagy tapsot kaptak munkájukért. (A vasárnap reggeli minőségi ébredésről nincs információnk.)

Szeptember 25-én szerdán a Magyar JKA Karate Szövetség válogatottja elutazott a WSKA világbajnokségra, amelyet Liverpoolban rendeznek, illetve rendeznek meg. A válogatott tagja a Hikariból Kovács Bence kadet egyéni és csapat kumite számban míg Szűcs József junior egyéni kata számban lett nevezve, továbbá Schneider Lászlót, a dunaújvárosi klkub vezetőjét versenybíróként delegálta a szövetség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!