Sport

2013.06.23. 16:31

A Dunaújváros PASE második csapata is aranyérmes lett

Egyetlen bajnoki osztályban sem egyszerű százszázalékos teljesítménnyel bajnoki címet nyerni, de a Dunaújváros PASE második csapatának sikerült ez.

Gallai Péter

A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Agárdi Termál csoportjában mind a harminc mérkőzését megnyerték az újvárosiak. A szombati utolsó találkozójukat a második helyen végzett Ercsi Kinizsi ellen játszotta a csapat, amelyet egy kiegyenlített összecsapáson Hosszú Péter huszonnegyedik percben szerzett találatával 1-0-ra megnyert.

 

A Dunaújváros PASE megyei másodosztályú bajnokcsapata. Álló sor balról jobbra:Gyalus Zoltán, Kovács Ádám, Varga Krisztián, Szalánczi Gergő, Szabó Csongor, Szili Zoltán, Bartus Balázs,Kővári László, Nagy István, Sarok Norbert, Balogh Martin, Éliás Zsolt (edző). Első sor: Kvárik Dániel,Hosszú Péter, Kuti András, Fridrich Dávid, Horváth Csaba, Bartók S. Barnabás, Cséplő Krisztián,Kovács Zsolt, Spánitz Levente. A képről hiányzik: Cseh Tibor (Fotó: Vohlmann György)



A DPASE a következő összeállításban szerepelt: Gyalus _ Szili, Kővári, Bartók S., Szalánczi Nagy I., Kovács Zs. (Spánitz, a 76. p.) Kovács Á. (Kuti, az 57. p.), Hosszú, Varga K. Kvárik (Fridrich, a 77. p.). Éliás Zsolt edző tanítványai a bajnoki esztendőben 143 gólt szereztek, az ellenfelek 20 alkalommal találtak a hálójukba.

A szombati találkozó után az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának alelnöke, Bíró Zsolt adta át az arany-, és ezüstérmeket a Dunaújváros Stadionban felsorakozott csapatoknak. A DPASE feljutott a megyei első osztályba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!