Sport

2016.08.03. 20:05

Százszoros válogatott érkezett

Dunaújváros - A Dunaferr DF RENALPIN FC futsal csapata megtartotta szezonnyitó sajtótájékoztatóját szerdán a a Campus étteremben.

DH-információ

Az eseményen megjelent és szakterületével kapcsolatosan tájékoztatta az egybegyülteket: Izsák Máté, DMJV Közgyűlése Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sportbizottság elnöke, Balogh Bertalan, a Dunaújvárosi Egyetem Sport Egyesület elnöke, Zemankó Zoltán operatív vezető, Fehér Zsolt vezetőedző. Bemutatkozott a most igazolt játékosok közül Józsa Tamás és Varsányi Áron.

Zemankó Zoltán Fotó: DH-archív

Fontos információ, hogy Aradi Csaba, Nagy Attila, és Ivacs Gábor felhagyott a futsallal, míg Hegedűs Ferenc és Gorjanácz Márió szerződését nem újította meg a klub, ugyanakkor Németh Péter személyében egy százszoros válogatott játékos érkezett Veszprémből, míg a Rubeola FC Csömör együttesétől két rendkívül tehetséges fiatal, Varsányi Áron (kapus) és Józsa Tamás (center) csatlakozott a dunaújvárosiak keretéhez.

Zemankó Zoltán optimistán várja az előttük álló szezont, s nagyon büszke arra, hogy tavaly sikerült a bajnokságban és a Magyar Kupában is ezüstérmet szerezniük. A győri csapat mögött lettek másodikak, de ők szinte csak külföldi játékosokkal szerepelnek, így mondhatjuk, a legjobb magyar csapat a dunaújvárosi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!