Sport

2017.07.03. 18:05

Szép évzárás a Széchenyiben

Remekül zárta a diákolimpiai küzdelmeket a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola. A tanév végén még egy nagyszabású eseményen vett részt az intézmény. Miskolc rendezte a kis iskolák atlétikai döntőjét.

Jankó Árpád

A baracsiak megyei bajnokként utaztak a versenyre, ahol kiválóan szerepeltek. A húsz csapatot felvonultató döntőn a negyedik helyen végzett a Kiss Beatrix, Fodor Maja, Bebesi Dorottya Zsanka, Hajdu Kira, Hévízi Marianna, Galanisz Viktória összeállítású alakulat. A lányok a megyei döntőben elért pontszámukat magasan túlszárnyalva a legjobb hat közé jutottak.

Bravúros futással Árva Gréta "A" döntős lett, ahol végül a hetedik helyen végzett. A 600 méteres futásban ugyanebben a versenyszámban Kovács Bendegúz tizennyolcadik, 800 méteren Gál Zoltán huszadik lett. Az egyéni versenyekben harmincnégyen indultak versenyezni. Tizedik lett a Kiss Beatrix, Bebesi Zsanka, Rumann Alexandra, Csillag Szabina összeállítású svédváltó. A csapat jó időeredménnyel tíz csapatot is megelőzött a váltók versenyében. Ez az atlétikai viadal örömteli zárása volt az idei sorozatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!