Sport

2016.12.04. 20:50

NB III: a dunaújvárosi együttes lecsúszott a dobogóról

Budapest - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjában az előrehozott első tavaszi fordulót játszották a csapatok az elmúlt hétvégén.

Gróf András

Budafoki MTE - Dunaújváros PASE 4-2 (2-0)
Budafoki MTE Sporttelep, 300 néző. Vezette: Takács Tamás (Csatári, Flinta).
Budafoki MTE: Abu - Vaszicsku, Csizmadia, Nagy T. (Ladányi az 59. p.), Vég - Huszty, Kovács D., Khiesz, Patkós - Oláh (Szepessy R. a 64. p.), Vankó (Fekete M. a 69. p.). Vezetőedző: Prukner László.
Dunaújváros PASE: Vaszócsik - Abért, Csendes, Páles, Csehi - Kercsó B. (Hamar I. a 64. p.), Ablonczy, Blatt (Horváth K. a 82. p.), Király (Novák Zs. a 60. p.) - Tóth T., Dobos Á. Vezetőedző: Dobos Barna.

A dunaújvárosiak számára nem indult jól a decemberi tavasz Fotó: Zsedovits Enikő

A szombati rangadó nem kezdődött jól az újvárosiak számára, hiszen a rutinos Oláh már a negyedik percben megszerezte a vezetést a házigazdák számára (1-0). A félidő utolsó előtti percében Nagy Tamás növelte az előnyt (2-0). A fordulást követően csupán öt perc kellett az újabb hazai találathoz. Büntetőből Vankó volt eredményes (3-0). Az ötvenhetedik percben Nagy Tamás második találatával a kiütés szélére sodródott az újvárosi együttes (4-0). Két perccel a befejezés előtt azonban Tóth Tibor szépített (4-1), majd a hosszabbításban Hamar István gólja tette elviselhetőbbé az idegenbeli vereséget (4-2).

A forduló további eredményei: Dabas-Gyón FC - Szentlőrinc 3-2, Gyulai Termál FC - Komlói Bányász 1-0, Mórahalom - Szigetszentmiklós 1-2, Pécsi MFC - Dunaharaszti 2-1, Békéscsaba II - Hódmezővásárhely 3-1, Szekszárd - FTC II 1-1, Paksi FC II - Méhkerék 1-0, FC Dabas - Pénzügyőr 2-1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!