Sport

2013.02.18. 20:38

Szeretnének itthon is egy edzőmérkőzést

Dunaújváros - A téli felkészülés hetedik hetét kezdte az NB III Dráva csoportjában jelenleg harmadik helyen tanyázó Dunaújvárosi PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

A dunaújvárosi együttes   a kemény tréningek mellett eddig kilenc edzőmérkőzést játszott. Ezen a héten újabb három felkészülési találkozón tesztelheti játékosait Dobos Barna szakmai igazgató. - Szerdán Taksonyban a Dunaharaszti ellen játszunk. Pénteken Felcsútra utazunk, ahol a Videoton második számú gárdájával mérkőzünk. Szombaton pedig egy baráti meghívásnak teszünk eleget, amikor a vajdasági Csantavér otthonában hírverő mérkőzésen lépünk pályára. A március 9-i bajnoki rajt előtt szeretnénk még további edzőmérkőzéseket játszani, amelyek jelenleg még szervezés alatt vannak.  Jó lenne, ha legalább egyszer hazai pályán is lemérhetnénk, hogy hol tartunk a felkészülésben. Ez azonban nagyban függ az időjárástól. Az elmúlt időszakban az eddigiektől eltérő edzésmunkát végeztünk, aminek remélem  tavasszal meg lesz az eredménye. A játékoskeret tulajdonképpen kialakult. Úgy érzem, sikerült minőségi labdarúgókkal megerősíteni a gárdát a tavaszi folytatásra.   Csupán a támadó Galambos Ádám sorsa kétséges, az ő átigazolásának ügyében még folynak az egyeztetések  a paksi klub vezetőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!