Sport

2009.01.21. 03:29

Színvonalas tornát nyert a Karmacsi

<b>Dunaújváros</b> - Az elmúlt hétvégén rendezték meg az Arany János iskola tornatermében a hetedik alkalommal kiírt Carissa Kupa kispályás teremlabdarúgó-bajnokságot.

Dunaújvárosi Hírlap

Szombaton az első négy csoport körmérkőzéses küzdelmeit rendezték meg, ahonnan a következő csapatok jutottak az egyenes kieséses szakaszba: Neo Micro, Frank City, DVSZ, Titi Csillagok, Colosseum, Berúgó kar, Karmacsi, Én és a Haverok. Vasárnap csatlakozott hozzájuk a Fejó Therm, az Argon Csőszer, a Carissa Virág és a Dunaújvárosi TV-HSFE gárdája.

Legjobb hat csapat közé jutásért lejátszott meccsek eredményei:

Neo Micro - Titi Csillagok 3-2, DVSZ - Frank City1-3, Colosseum - Én és a Haverok 1-0, Karmacsi - Berúgó Kar 4-0, Fejó Therm - Dunaújvárosi TV-HFSE 3-0, Carissa Virág - Argon Csőszer 4-0.

A hármas döntőbe jutásért játszott mérkőzések végeredményei:

Neo Micro - Colosseum 0-1, Frank City - Fejó Therm 1-3, Carissa Virág - Karmacsi 0-1 (A nézők véleménye szerint a torna előrehozott döntője volt.)

A hármas finálé eredményei:

Fejó Therm - Colosseum 0-1, Fejó Therm - Karmacsi Autó 1-1, Karmacsi - Colosseum 1-0.

A VII. Carissa Kupa végeredménye:

1. Karmacsi Autó, 2. Colosseum, 3. Fejó Therm.

A kupagyőztes Karmacsi együttesében a következő játékosok szerepeltek: Éliás Zsolt, Bita László, Barics Péter, Kővári László, Vaszócsik Viktor, Szurma Péter, Zemankó Zoltán, Balogh Dávid.Különdíjasok, aki a Zeus Sportbolt ajándékait kapták:

A legjobb játékos Barics Péter (Karmacsi), a legjobb kapus Tóth Norbert (Colosseum), a gólkirály Szabó Marcell (Carissa Virág), legtehetségesebb játékos Pletser Zoltán (Fejó Therm).

Összességében színvonalas meccseket hozott a kupa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!