A DAC férficsapata nyert, a juniorok pedig továbbra is az első helyen állnak

2017. március 20., 20:35 szerző: Jankó Árpád fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Dunaújváros (ja) - Bár az NB I-es női kézilabda-bajnokság szünetelt a válogatott programja miatt, az alacsonyabb osztályban szereplő csapatok megküzdöttek a bajnoki pontokért.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az NBI/B-s sorozatban a Dunaújvárosi Kohász lányai a Szombathely csapatát fogadták. A DKKA az ötödik, a vasi együttes pedig a második helyen áll a tabellán. A szombathelyieknek komoly tervük bekerülni az NB I-be. Több első osztályú játékost is igazoltak: Schneidert a Kispestből, és a Kohászban is játszott Takács Bianka is náluk kézilabdázik. A Kohász csapatában három játékos hiányzott. Molnár ujjtörése miatt nem játszott, Hornyák Macedóniában szerepelt az Európa-bajnoki selejtezőn, Braun Csenge pedig az ifjúsági válogatottban játszott Dabason. A szombathelyi gárda szinte végig vezetett. Az újvárosiak az első félidőben sokat hibáztak védekezésben és támadásban is. Fordulás után a védekezés feljavult, s a végén nagyot küzdöttek a hazai lányok, így csak három góllal kaptak ki. Kiemelkedően játszott Berta Bianka. A mérkőzés végeredménye: DKKA - Szombathely 26-29 (14-16).

NB I B női junior bajnokság: DKKA - Szombathely 29-26.

NB II női felnőtt bajnokság. Duna-Pent - Inárcs 20-38. Az inárcsi csapat a tabella második helyén áll, erős együttes. A Duna-Pent junior együttese viszont 26-22-re nyert.

A férfiak mezőnyében a Dunaújvárosi DAC (a hatodik helyen áll) a Kiskőrös csapatát fogadta, és 28-24-re győzött. A DAC junior gárdája továbbra is tartja a vezető pozíciót. Ezúttal a kiskőrösi fiatalokat verték meg 36-28-ra.

A megyei női csapataink közül kettő egymással játszott. A Rácalmás - DAC mérkőzésen vendégsiker született: 24-27. Az FKC Senior gárdát viszont a DKKA III csapata győzte le. A Kohász fiataljai élen állnak a tabellán.

A megyei férfibajnokságban Somogyi Szabolcs edző rácalmási csapata szépen teljesít, a harmadik helyen állnak a rácalmásiak. Ezúttal is nyertek egy góllal az Ajka II ellen.

Jankó Árpád

2017. március 20., 20:35 szerző: Jankó Árpád fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...