Sport

2013.04.03. 18:19

Szombaton a siófok második csapata érkezik a DPASE-hez

Dunaújváros - Az NB III. Dráva csoportjának csonka hétvégi fordulója nem hozott szerencsét a Dunaújváros PASE labdarúgócsapatának, hiszen csak 1-1-es döntetlent játszott a Szentlőrinci SE együttesével.

Gróf András

A tizenhetedik fordulóban csupán három helyszínen  voltak  alkalmasak a küzdőterek  a mérkőzések  lebonyolítására. A dunaújvárosiak találkozóján kívül lejátszott mindkét összecsapáson meglepetés született. A téli átigazolási időszakban megerősödött Bölcske gárdája  2-1-re kikapott a forduló előtt a tabella utolsó helyén álló Balatonlelle otthonában.

Az újvárosiak szombati ellenfele, a BFC Siófok második csapata pedig hazai pályán 3-1-re győzött a Nagybajomi AC ellen. Ebben a körben többek között elmaradt a Komlói Bányász SK - UFC Szekszárd összecsapás, amelynek végeredménye nagyban befolyásolhatja a bajnokság végkimenetelét. Egyelőre még nem ismert a találkozó új időpontja. A bajnoki végeredmény tisztasága szempontjából jó lenne, ha minél hamarabb megrendeznék ezt a mérkőzést.

A DPASE focistái szombaton a Siófokot fogadják

A bajnokság szombati folytatásában a Dunaújváros PASE gárdája 15.30 órakor fogadja az első osztályban szereplő BFC Siófok második csapatát. A siófokiak az őszi szezon végén nyolc ponttal a táblázat utolsó helyén álltak, de a tavasszal eddig lejátszott mindkét találkozójukat megnyerték. Az idénynyitón hazai környezetben nagy meglepetésre megverték a dobogós komlóiakat, majd két halasztott forduló után győztek  a Nagybajom ellen.

A dunaújvárosiak számára az  ősszel Siófokon lejátszott mérkőzés kellemes emlék lehet, hiszen 13-0-ra verték a Balaton-partiakat. Ezen a találkozón Perovic és Sitku négy-négy alkalommal talált a hálóba, Kocsis Gábor két gólt szerzett. A maradék három találat Böőr, Márki és Sóron nevéhez fűződik. Az eddigi eredmények tükrében abban szinte biztosak lehetünk, hogy a szombati meccsen nem lesz ekkora különbség a két csapat között. Az újvárosiak játékoskerete mindenféleképpen erősebb, hiszen a csoport góllövőlistájának harmadik helyén három újvárosi támadó osztozik. Az éllovas Nikolic Vukán és a második Horváth Péter mögött Sitku, Kocsis Gábor és Godslove áll kilenc-kilenc találattal.

A Dráva csoport tizennyolcadik fordulójának további szombati mérkőzései: UFC Szekszárd - Szentlőrinc, Bölcskei SE - Dombóvári FC, Híd SC - Balatonlelle SE, Nagyatádi FC - Tolnai VFC. A vasárnapi párosítás pedig a következő: PMFC - Matias II - Komlói Bányász SK, Nagybajomi AC - Bonyhádi VLC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!