Sport

2017.04.12. 17:34

Szombaton kezdődik a tornászok Európa-bajnoksága

Dunaújváros - A tornászok Európa-bajnokságáig már csak néhány napot kell várni.

Jankó Árpád

A pódiumedzéseket követően a selejtezők április 19-én kezdődnek.A magyar férfi és női válogatott együtt indul Kolozsvárra az Eb-re szombaton. Jelenleg a női válogatott Kovács Zsófiával, és Jakab Noémival, a két dunaújvárosi utazó válogatottal a tatai edzőtáborban gyakorol.

Amíg a férfiak a fővárosban, a Tornacsarnokban tartották meg tegnap a nyilvános ellenőrző versenyt, a szólítást, a női válogatottak ugyanezt a tatai edzőtáborban hajtották végre. A női válogatottak ma délután hagyják el a tatai tábort.Az Európa-bajnokságra a magyar csapat szombaton indul busszal a Tornacsarnok elől 6 órakor. (A programok a kolozsvári helyi idő szerint lesznek feltüntetve, az időeltolódás a magyar időhöz képest +1 óra.)

A női válogatottak pódiumedzése kedden lesz (1. csoport 10 órakor, 4. csoport 18.30 órakor.) Csütörtökön kezdődnek a női selejtezők (10 óra 1. csoport, 18.30 óra 4. csoport). A női egyéni összetett időpontja: péntek 17.30 óra (végeredmény magyar idő szerint 19 óra körül várható.) Szombaton kezdődnek a szerenkénti finálék.A nőknél 13.30-16.40 között ugrás, felemáskorlát. Vasárnap a folytatás: 13.30-16.40 között gerenda, talaj.

A magyar válogatottak a Eb után hétfőn délután érkeznek vissza Budapestre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!