Sport

2017.08.22. 17:46

Karmacsi csapata nyerte a Szuperkupát

Hétfőn este a városi kispályás labdarúgó Szuperkupa elnyeréséért lépett pályára az elmúlt évi első osztályú bajnok Karmacsi Autó, és a kupagyőztes Mirage Kemi-Ker Kft. együttese.

Gróf András

A Lorántffy iskola műfüves pályáján megrendezett találkozó esélyesének a Karmacsi együttese számított, és be is igazolódott a papírforma, hiszen 3-0-s félidőt követően, 11-1-re diadalmaskodott a bajnokcsapat, így megvédte tavalyi elsőségét. A finálé legjobb játékosának Szalánczy Gergőt választották.

A dunaújvárosi Szuperkupa idei győztese, a Karmacsi Autó

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára, Petrás Gábor a következőképpen értékelt a finálét követően.

- Nagy reményekkel vártuk a mérkőzést, hiszen a bajnok és a kupagyőztes találkozója minden évben különleges eseménynek számít. Ezúttal azonban a Karmacsi Autó nem nagyon adott esélyt ellenfelének. Már az első félidőben lehetett látni, hogy a rutinos, de idősebb játékosokkal felálló Mirage Kemi-Ker Kft. gárdája nem tudja felvenni a versenyt velük. Ezzel együtt gratulálok mindkét csapatnak, sok sikert kívánok nekik a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!