Sport

2016.12.19. 20:55

Tamásiban gálázott a Dunaújvárosi Kohász

Tamási - Tamásiban tettek eleget a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatának vezetői, játékosai egy gálamérkőzés meghívásának. A megegyezés szerint a Tamási NB II-es csapata kétszer huszonöt perces mérkőzést játszott a Kohásszal.

Jankó Árpád

A sportnapon részt vett a paksi NB I-es labdarúgócsapat, a paksi kosárlabdacsapat valamint a kaposvári kosárlabdacsapat is. A Tamási - D. Kohász kézilabda-mérkőzést az NB I-ből jól ismert női játékvezetői páros, Pech Katalin - Vágvölgyi Mária vezette. Mária egyébként pedagógusként is dolgozik Tamásiban.

Vidám hangulatban, kézilabdázva töltöttek el egy napot a dunaújvárosi játékosok Tamásiban Fotó: DKKA

A mérkőzésen nem számolták a gólokat, s a gólkülönbséget, csak abban egyeztek meg, hogy a tamási találatok kettőt számítanak. A jó hangulatú sportnap vacsorával ért véget, a házigazdák valóban kitettek magukért. A gálamérkőzést követően tovább zajlik a Dunaújvárosi Kohász felkészülése a bajnokság folytatására.

A december 30-ai, Kispest elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt az utolsó edzőmérkőzést 23-án játssza Siófokon a dunaújvárosi kézilabda-együttes. Ezen a találkozón a tervek szerint már az Európa-bajnokságon szerepelt válogatott átlövő, Kovács Anna is pályára lép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!