Sport

2017.04.20. 18:05

Torna: csapatbajnokság és Budapest-vidék bajnokság

Amíg Kovács Zsófia és Jakab Noémi a felnőttek Európa-bajnokságán próbálnak sikereket elérni Kolozsváron, addig idehaza a kisebbek, a leány utánpótlás a csapatbajnokságon ügyeskedett.

Jankó Árpád

Ez a magyar bajnokság első felvonása volt, a tavaszi forduló, és ősszel rendezik majd meg a második szakaszt. Ez a viadal volt egyben a Budapest-Vidék Bajnokság is.

A Dunaferr SE kadet csapata a Békéscsaba mögött második lett
Fotó: Amatőr felvétel

A Dunaferr Sportegyesület tornász szakosztálya ezúttal a kadet csapatot indította, vagyis a 10-13 évesek léptek a szerekhez. Két vidéki és két budapesti klub versenyzői indultak ebben a korosztályban. A vidékiek: Békéscsaba, Dunaferr, a fővárosiak: FTC, KSI. A dunaújvárosiak végül a második helyen végeztek. Első lett a békéscsabai csapat. De mivel országosan könyvelik el az eredményt, így ilyen értékelés szerint is második lett a Dunaferr SE. A Békéscsaba előnye pedig ősszel behozhatónak látszik.

A dunaújvárosi csapat névsora: Makai Lilla, Makovits Mirtill, Mayer Gréta, Bolya Sára, Kovács-Bokor Luca. Az edzők: Trenka János, Badics Réka, Török Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!