Sport

2013.02.10. 20:42

Tíz érmet szereztek, ebből három arany

Kilenc egyesület százhét versenyzője küzdött az érmekért és a helyezésekért. A Dunaferr Sportegyesület birkózó-szakosztályából tizennégy tehetséges fiatal lépett szőnyegre, összesen három arany-, hat ezüst- és egy bronzérmet szereztek.

Sajnos öt dunaújvárosi versenyző betegség miatt nem tudott részt venni a megmérettetésen. A csapatversenyben a dunaújvárosi fiatalok a harmadik helyen végeztek. Egyéni eredmények, diák és serdülő szabadfogású területi bajnokság. Diák, II. korcsoport, 2. hely: Simon Bálint 29 kilogramm, Kernács Pál 38 kilogramm. 3. hely: Kovács Zalán 35 kilogramm. Diák I. korcsoport, 1. hely: Farkas Zoltán 58 kilogramm, Biczó Zoltán 69 kilogramm, Szabó Péter 85 kilogramm. 2. hely: Szekeres Benjamin 32 kilogramm, Veres-Kovács Ádám 46 kilogramm, Czeilinger Ádám 54 kilogramm. Serdülők, 2. hely: Okner Máté 100 kilogramm, Molnár Dániel 69 kilogramm. Az erőpróbák java mégcsak most következik, hiszen beindult a szezon, versenyt versenyt követ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!