Sport

2013.04.10. 10:51

Tizenegy éves kézilabdázók kupagyőzelme

Dunaújváros - A dunaújvárosi sportiskola csapatai közül a leány és a fiú kézilabdázók, valamint a fiú röplabdázók bizonyítottak az elmúlt két hétvégén.

Agárdy Csaba

Leány kézilabda 03.29., XXII. Húsvét Kupa, Budapest.

DVSI - ÓKSI    17-11, DVSI - FKC Fehérvár  14-7, DVSI - Elektromos FTC (fiú) 18-11.

A DVSI U11-es csapata az első helyen zárt a lányok között. A torna végén egy úgynevezett helyosztót játszottak a fiúk győztesével, az Elektromos FTC-vel.

Meggyes Rita edző:  - A rivális Fehérvár csapatát sorozatban negyedszer vertük meg. A fiú csapattal jó színvonalú mérkőzést játszottunk, amiből csak tanulni lehetett. Végre az első mérkőzéstől az utolsóig a pályán voltunk! Külön öröm, hogy a  torna legjobb játékosa Fodor Neszta lett.

A dunaújvárosi sportiskola leány kézilabdacsapata, amely megnyerte a budapesti Húsvét Kupát

A DVSI csapata: Takács C., Mihály P., Fodor N., Csapó K., Keringer K., Héring A., Kaczor G., Szoták F., Hír A., Ongai R., Gróf L., Horváth K., Turcsány G., Mészáros A.  Edző: Meggyes Rita.

Fiú kézilabda. Országos Serdülő Bajnokság mérkőzés, Arany János Általános Iskola, Dunaújváros.

DVSI - FTC Magyar Terv 17-32 (8-16)

DVSI: Gombos K., Nagy M., Szabó T., Nyulasi Zs., Sipos Z., Schmidt B., Orbán Á., Tancsa D., Piliszky B., Kaczor G., Molnár T., Priol B., Gelencsér Á., Domak D., Németh Cs., Borsos M.

Megyei felnőtt bajnokság.

DVSI-DAC - Seregélyes 25-21 (11-10)

DVSI-DAC: Gombos K., Nagy M., Szabó T., Nyulasi Zs., Schmidt B., Orbán Á., Tancsa D., Piliszky B., Kaczor G., Molnár T., Priol B., Gelencsér Á., Domak D., Sztojka Á., Lenthár K., Borsos M. Edző: Kovács István.

Fiú röplabda, Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság,  B2 csoport 4. forduló, Dabronc.

DVSI  - Csepel 2-3, DVSI  - Székesfehérvári Kodolányi  3-0, DVSI  - Dabronc 3-0.

DVSI: Szabó P., Kalmár Á., Kiss M., Nemes G., Koch A., Kaszás V., Bohnicsek Sz., Csizmadia T., Móró Á.

Tomanóczy Tibor,  a Dunaújvárosi VSI edzője: - Az első mérkőzésen szoros csatában maradt alul a csapat, két mérkőzéslabdát sem tudtunk pontra váltani, és ez megbosszulta magát az ötödik szettben. A Székesfehérvár és a Dabronc elleni játékra büszke vagyok, magabiztosan nyertek a fiúk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!