Sport

2015.06.17. 17:00

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Dunaújváros Kupa küzdelmeit

Pénteken két selejtezővel startol a XIII. Dunaújváros Kupa kispályás labdarúgó-torna, amelyre az idén tizennyolc csapat nevezett.

Gróf András

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendezésében lebonyolított kupa célja, hogy a nyári bajnoki szünetben is versenylehetőséget teremtsen a városi kispályás labdarúgó-bajnokság különböző osztályaiban szereplő együttesek számára. Az esemény támogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az összecsapások helyszíne a Lorántffy Zsuzsanna középiskola műfüves sportpályája lesz. A Dunaújváros Kupa lebonyolítása egyenes kieséses rendszerben történik. Továbbjutó mindenkor a mérkőzés győztes csapata, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább. Azonos osztályú alakulatok mérkőzése esetén döntetlennél a továbbjutást büntetőrúgásokkal kell eldönteni, hosszabbítás nincs. A Dunaújváros Kupa győztese elnyeri a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség vándorserlegét, valamint egy kupát. Az 1-4. helyezett csapatok oklevelet és labdát kapnak.

A két selejtező időpontja: River Plate – Robisped (06. 19., 18 óra), Dunaferr Vasas – Drink Team (06. 19., 20 óra). Az első forduló mérkőzései: a River Plate – Robisped győztese – Zéró Tolerancia (06. 22., 18 óra), Bianca Trade – Gaszisportvideo.hu (06. 22., 19 óra), Steelworkers – Akrasz Bau (06. 22., 20 óra), GBB Kft. – Multisteel Hungary (06. 23., 18 óra), BT Team – Tánó Gyros (06. 23., 20 óra), Dunabiztos-Micro – Fanatic SE (06. 26., 18 óra), Penarol – Gyalog Galopp (06. 26, 19 óra), Dzsó-Ker FB – a Dunaferr Vasas – Drink győztese (06. 26., 20 óra). A győztesek június 30-án és július 2-án játsszák a második fordulót. A harmadik forduló időpontja július 7., míg a bronzmeccset és döntőt július 9-én rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!