Sport

2016.08.18. 15:48

Több dunaújvárosi játékos a válogatottban

Dunaújváros - Vasárnap délután fél ötkor a Városház téren megrendezésre kerülő ünnepélyes megnyitóval kezdetét veszi Székesfehérváron a kispályás foci Eb.

Káldor András

Hat napon keresztül pattog majd a labda a Piac téren felállított arénában, és a torna nyitó mérkőzésén, fél hatkor Magyarország csapatáért szoríthatnak a kilátogatók, a 2500 fős mini-stadion remélhetőleg megtelik szurkolókkal a Szlovénia elleni összecsapásra. Déli szomszédaink legjobbjai Reveland Zoltán szövetségi edző - aki a dunaújvárosi futsal együttes kapusa - irányítása alatt már játszottak válogatottunkkal. - A tavalyi Eb-n is egy csoportban voltunk, valamint itt voltak decemberben a Christmas Cup-on Ezekből a mérkőzésekből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, mert nem tudjuk azt, hogy ugyanazzal a csapattal érkeznek, vagy hozzánk hasonlóan náluk is történt vérfrissítés. Talán ők a tűnnek a legerősebbnek a csoportból, Törökország ismeretlen, amolyan sötét ló, Szerbia, pedig szintén erős, így jó hogy velük utoljára játszunk. - tette hozzá Reveland Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!