Sport

2013.11.07. 14:30

Tőkési Lajos a Ferencvárosban

A dunaújvárosi nevelésű jégkorongozó, harmincnyolc éves védő, Tőkési Lajos a Dab.Docler csapatától a Ferencvároshoz igazolt.

Agárdy Csaba

"A Dab.Docler hetvenötöse, Tőkési Lajos, a klubbal történt közös megegyezés után az FTC-ben folytatja profi jégkorongozó pályafutását. A harmincnyolc éves hátvéd 2000-ben került el nevelőklubjától, Dunaújvárosból, majd 2008-ban tért vissza az Acélbikák kötelékébe, ahol egészen mostanáig oszlopos tagja volt a védelemnek! A Dab.Docler vezetése nagyon köszöni az eddig elvégzett munkát, s sok szerencsét kíván Tőkési Lajos további pályafutásához!"

Tőkési Lajos Dunaújvárosban nevelkedett, a Fradiban folytatja (Fotó: Mudra László)

Ezt a közleményt kapta lapunk a Dab.Docler vezetésétől, ami után megkerestük a játékost, mi is áll a távozása hátterében:

– Nem történt semmi különös. A Fradinál feltűnt, hogy alig játszom, és megkérdezték tőlem, lenne-e kedvem náluk folytatni, mert szükségük lenne rám. Ezt elmondtam Azari Zsoltnak, a klubunk elnökének, aki az edző Stephan Lundh-al való egyeztetés után azt mondta, ha távozni akarok, akkor nem akadályoznak meg ebben. A távozás mellett döntöttem. Jó ajánlatot kaptam, úgy érzem, nem sok ilyen lesz már a pályafutásom során. Márciusban kiderül, jót léptem-e vagy sem. Mindenképpen szeretném elmondani, hogy korrekten váltunk el, köszönöm a vezetőknek, a csapattársaknak, hogy, amikor kellett, kiálltak mellettem, ők tudják, mire gondolok. Nagy élmény volt egy olyan remek edzővel és emberrel, mint Stephan Lundh három évig együtt dolgozni. Sok sikert a csapatnak, és mégegyszer köszönök mindent!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!