Sport

2016.02.15. 15:50

Tollaslabda amatőr megyei diákolimpiai döntő: Ügyeskedő amatőrök

Dunaújváros - Február 13-án, szombaton Seregélyesen rendezték meg a tollaslabdások számára az amatőr megyei diákolimpiai döntőt.

Jankó Árpád

A megyei döntőről korcsoportonként és nemenként a dobogós helyezettek jutottak ki az áprilisban megrendezésre kerülő háromnapos országos diákolimpiai döntőre. Tóth András, Kis Dorka Szofia, Horváth Nóra szépen küzdöttek mérkőzésről-mérkőzésre, de ezúttal nem sikerült nekik a továbbjutást jelentő dobogós helyezés.

Jakab János edző gratulál Dobrovitz Barabás Zoltánnak, aki bronzérmet szerzett.

Akik kivívták Dunaújvárosból a jogot, mert korcsoportjukban aranyérmesek lettek a következők: Nemoda Zsuzsanna, Vagyóczki Roland, Friedl Natalie, ezüstérmesek lettek Kovács Nikolett, Friedl Ádám, Konics Gerda, bronzérmesek lettek Bölcskei Hanna és Németh Sára. Dunaújvárosban is rendeztek felnőtt „C" és „D" kategóriás versenyt. Hazai versenyzők voltak a következők: Tóth Réka, Nemoda Zsuzsanna, Borbély Hanna, Csomor-Németh Lili, Jakab János, Piliszky András, Csomor Péter, Dobrovitz Barabás Zoltán. „C" és„D"kategóriában megrendezett női és férfi egyéni, férfi páros és vegyes páros versenyszámok. Érmesek: Csomor-Németh Lili, Jakab János, Dobrovitz Barabás Zoltán bronzérmesek. Csomor Péter szintén két bronzérmet szerzett, Nemoda Zsuzsanna egy ezüstérem, Borbély Hanna egy arany- és egy bronzérem, Tóth Réka két aranyérem, Piliszky András három aranyérem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!