Sport

2013.01.08. 15:20

Tomanóczy: dicséretes a pozitív hozzáállás

A hat dunaújvárosi játékossal felálló férfi ifjúsági röplabda-válogatott a negyedik helyen végzett a kecskeméti Európa-bajnoki selejtező E csoportjában.

Gróf András

A magyar együttes legyőzte Horvátországot és Dániát, kikapott viszont Görögországtól, Finnországtól és Belgiumtól. A záró mérkőzést követően Tomanóczy Tibor szövetségi kapitányt kértük fel egy rövid értékelésre. - A horvátok elleni kötelező győzelmet követően jött a görögök elleni találkozó. Ezen a meccsen több mérkőzéslabdáról veszítettünk, ami sorsdöntőnek bizonyult. A folytatásban legyőztük ugyan a dánokat, de a finnek ellen hiányzott az a plusz lelkiállapot, amit egy görögök elleni siker jelentett volna. A belgák  kiemelkedtek a mezőnyből, ami  a zárómérkőzésen be is bizonyosodott. Összességében elégedett vagyok a csapattal, hiszen pozitív hozzáállásukkal bizonyították, hogy hosszú távon lehet rájuk alapozni.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!