Sport

2013.01.30. 20:13

Tornagyőztes a Mezőfalva

A baracsi faluház tornatermében szombaton már az ötödik alkalommal rendezték meg a kispályás labdarúgó Baracsi Felkészülési Tornát.

Gróf András

A hagyományos baracsi torna a téli felkészülés szerves része, de az újonnan igazolt labdarúgók kipróbálására is remek lehetőség. A nevezett nyolc csapat két négyes csoportban kezdte meg reggel nyolc órakor a küzdelmeket.  Az A csoportban a házigazda Baracs mellett Nagyvenyim, Mezőfalva és Kulcs együttesei léptek pályára. A B jelű  csoportban a Mezőfalva, a Kisapostag, a Nagykarácsony, illetve a Veszprém megyei bajnokságban szereplő Úrkút gárdája küzdött a helyezésekért.

A délelőtti csoportmérkőzésen a nagyvenyimi Pap István két baracsi védő között vezeti a labdát (Fotó: Lázár Zsolt)

A csoportban megszerzett helyezések alapján a  helyosztókon a következő eredmények születtek:  Mezőfalva-Baracs 2-1, Úrkút-Nagyvenyim 5-0.

Az V. Baracsi Felkészülési Torna végeredménye:  1. Mezőfalva,  2. Baracs,  3. Úrkút, 4. Nagyvenyim.

Különdíjasok: Rajna Róbert (Baracs) legjobb játékos, Gregorich Gergely (Nagyvenyim) legjobb kapus,  Huber Balázs (Mezőfalva) gólkirály kilenc találattal.

Az eredményhirdetést követően a rendező sportegyesület vacsorával kedveskedett a részt vevő csapatoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!