Sport

2015.02.03. 16:45

Megállíthatatlan a Dunaújvárosi ASE második együttese

Dunaújváros - Az asztalitenisz csapatbajnokság tavaszi második fordulójából előrehozott mérkőzését játszotta le a Dunaújvárosi ASE második együttese.

Jankó Árpád

A műsorváltozás a hazai csapat, a szári együttes kérésére történt, amelybe természetesen a dunaújvárosiak beleegyeztek. DASE II ellenfelei a jelenlegi állás szerint a tabella közepén tartózkodnak.

A várakozásnak megfelelően kezdtek a dunaújvárosiak, mert mind a két páros mérkőzést megnyerték. Utána sem változott a játék képe. mert a Mizsei testvérek, Tamás és Máté, valamint Farkas László sorra nyerte meg a mérkőzésit. A találkozó felénél már 8-2-re vezetett a DASE II.

Még egy mérkőzést engedett a szári asztaliteniszezőknek a dunaújvárosi gárda, de ezzel ellentétben a következő hét mérkőzést is megnyerte a vendégegyüttes. Így alakult ki a nagy fölény után a dun aújvárosi asztaliteniszező komoly győzeleme: a DASE végül 15-3-ra győzedelmeskedett. Ezzel a kiütéses győzelemmel a dunaújvárosi együttes folytatja nagyszerű sorozatát. Ellenfelei hétről hétre meghajolnak a DASE II tudása előtt. Ezzel az idegenbeli sikeres szerepeléssel a Mizsei testvérek és társai megerősítették helyüket a bajnoki tabella elején. A dunaújvárosi csapat legközelebb február 21-én hazai asztalnál fogadják a jóval erősebb herendi csapatot. A DASE II hazai teremben is abszolút esélyes.

Szár KSE - Dunaújvárosi ASE II 3-15

A dunaújvárosi csapatból a következők nyertek: Farkas L. 4, Mizsei M: 4, Mizsei T. 4, Kada I. 1, a Farkas L. Kada I. és a Mizsei M. Mizsei T. pár 1-1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!