Úgy, ahogy eltervezték

2017. január 04., 20:45 szerző: Jankó Árpád fotós: Zsedrovits Enikő
komment
Szekszárd - A tegnap lejátszott Magyar Kupa-mérkőzésnek egyértelmű esélyese volt a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata. Az NB I/B-s bajnokságban szereplő Szekszárdi Fekete Gólyák KC nem volt alkalmas arra, hogy elüsse a továbbjutástól a dunaújvárosiakat.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A mérkőzés győztesének még egy sorsolást át kell élnie, s újabb siker esetén bejuthat a legjobb négy csapat közé a Győri Audi ETO és a Ferencváros mellé.

Karnik Szabina egy góllal terhelte meg a szekszárdi hálót
Fotó: Zs. E.

Szekszárdi Fekete Gólyák KC-Dunaújvárosi Kohász 17-34 (10-19)

D. Kohász: Oguntoye - Grosch 4, Kovács A. 9, Kudor 5, Cifra 1, Szalai 6, Rácz-Vincze 3. Csere: Csapó (kapus), Takács D. 2, Bulath 1, Hornyák 1, Braun 1, Karnik 1. Vezetőedző: Zdravko Zovko.

A kupamérkőzés úgy indult, ahogy azt a dunaújvárosiak eltervezték. Magabiztosan kézilabdázott a D. Kohász. Jól, masszívan védekezett, a kapusteljesítmény is rendben volt. valamint a támadások is sikerültek.

A második félidő is így folytatódott. Nem lehetett panasz a dunaújvárosi kézilabdára. Az ellenfél igyekezetét megtorpedózta a DKKA. Az edzők minden játékosnak adtak lehetőséget a bizonyításra, valamint pihentették a sokat foglalkoztatottakat. A szekszárdi sikert követően a csapat készülhet a január 7-ei Fradi elleni meccsre.

Jankó Árpád

2017. január 04., 20:45 szerző: Jankó Árpád fotós: Zsedrovits Enikő

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...