Sport

2014.01.24. 12:55

Új szakmai vezető a futsalban

A jövőben új szakmai vezető irányítja a futsal NB II Közép csoportjában jelenleg az osztályozót érő második helyen álló DF Green Pet FC együttesét.

Gróf András

A teljeskörű szakmai munka felelőse a pro licences képesítéssel is rendelkező Buzás Attila lesz a jövőben. A szakember néhány esztendeje még labdarúgóként segítette a dunaújvárosi nagypályás csapatot. Ezúttal is örömmel tért vissza egykori sikereinek színhelyére.

Nagy Attila a továbbiakban is a szakmai stáb tagja marad (Fotó: Ónodi Zoltán)

Szakmai vezetőként feladata sokrétű lesz, de kvalitása és munkabírása garancia lehet a futsalcsapat további sikereire. Buzás Attila január 27-én a Piliscsaba elleni találkozón, hazai pályán mutatkozik be a dunaújvárosi közönségnek. Az eddigi játékosedző, Nagy Attila továbbra is a stáb tagja marad. Játékosként, és pályaedzőként is segíti az újvárosi együttest a célok elérésében.

A bajnokság tizenhetedik fordulójában a Piliscsaba elleni hétfői összecsapás kezdési időpontja 19.45 óra. A mérkőzés esélyese a DF Green Pet FC , hiszen a vendégek a tabella tizedik helyén állnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!