Sport

2016.11.13. 21:15

Újabb hatost kaptak - Idegenben kaptak ki az Acélbikák a MOL Ligában

Dunaújváros - Nincs jó passzban a dunaújvárosi hokicsapat. A Magyar Kupában Miskolcon 6-2-re kaptak ki, majd itthon az Újpest elleni bajnokin és tegnap vereség volt a MAC elleni vendégjáték.

Agárdy Csaba

MAC Budapest - DAB 6-2 (3-0, 2-2, 1-0)

Tüskecsarnok, 400 néző. Vezette: Varjú, Vas, Bedő, Soltész.

MAC: Bálizs - Escobedo, Pozsgai (1), Könczei 1, Booras (1), Jubinville (1) - Ruikka 1, Mestyán (1), Nagy K. 1 (1), Keresztury, Terbócs 1 (2) - Kovács B., Vokla (1), Somogyi, Nagy G., Kovács Cs. 1 - Lakatos, Silló (1), Roczanov, Tóth, Schmál 1. Edző: Majoross Gergely.

DAB: Duschek - Ozols (1), Hruby, Cseter, Dansereau (1), Azari - Pfeil, Ölander (1), Becze 1, Szepessy M., Kaskov 1 - Lencsés, Ladygin, Léránt, Borbás, Tanka - Lévai, Pál, Mátyásy, Odnoga, Nagy M. Edző: Lee Gilbert.

Küzdenek a dunaújvárosi fiúk, de gondok vannak az eredményekkel
Fotó: Zs. E.

A dunaújvárosi jégkorong csapat elsőszámú célkitűzése, hogy bekerüljön a legjobb nyolc csapat közé, vagyis a bajnokság alapszakasza után a rájátszásban folytathassa a szereplését. De az utóbbi fordulókban a vereségek lehet, hogy megkérdőjelezik ezt az elképzelést. Veszve nincsen még semmi, de most már minden meccsnek nagyon komoly jelentősége van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!