Sport

2014.02.11. 15:05

Újabb két korosztály csatázott

Dunaújváros - Az elmúlt héten szombaton az U6-os és U9-es korosztály küzdelmeivel folytatódott a Dunaújváros PASE Kupa gyermek labdarúgó torna a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

 

Nagy küzdelem jellemezte a fiatalok mérkőzéseit   (Fotó: Ónodi Zoltán)

A két korosztályban tizennyolc csapat közel kétszáz játékosa lépett pályára. A nézők színvonalas, remek mérkőzéseket láthattak mindkét korosztályban. A kiegyensúlyozott küzdelemre jellemző volt, hogy a csoportmérkőzések után több csapat is azonos pontszámmal végzett. A helyosztó mérkőzéseken is többször csak büntetőrúgásokkal dőlt el a párharcok sorsa. Az eredményhírdetésen .a Dunaújváros PASE képviseletében Vígh György elnök, a felnőtt együttes játékosa Szalai Tamás, valamint Bakos Zsolt a futballiskola koordinátor adta át a kupákat, és az érmeket.

A torna létrejöttéért külön köszönet támogatónknak, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának!

Az U6-os korosztály végeredménye: 1. Bajai LSE, 2. Dunaújváros PASE piros, 3. Tolle UFC Szekszárd, 4. Méhecskék SE Kalocsa, 5. Videoton FC, 6. Dunaújváros PASE fehér, 7. Mészöly Focisuli, 8. Ercsi Kinizsi SE. Különdíjasok: Mándity Márkó (Bajai LSE) gólkirály, Lendvai Martin (Dunaújváros PASE piros) legjobb játékos, Varga Nándor legjobb hazai játékos.

Az U9-es korosztály végeredménye: 1. Videoton FC, 2. PMFC-Matias, 3. Mészöly Focisuli, 4. Dalnoki Akadémia, 5. Méhecskék SE Kalocsa, 6. Tolle UFC Szekszárd, 7. Dunaújváros PASE piros, 8. Csepel FC, 9. Baracs SE, 10. Dunaújváros PASE fehér. Különdíjasok: Sárosi-Menyhei Dávid (Mészöly Focisuli) gólkirály, Vas Bence (PMFC-Matias) legjobb játékos, Farkas I. Bence (Videoton FC) legjobb kapus, Hegedűs Levente legjobb hazai játékos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!