Sport

2017.03.17. 18:40

Újabb rangadó előtt a Baracs

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első, és másodosztályában a 19., amíg a harmadosztályban a 15. fordulót rendezik a hét végén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a tavaszi három mérkőzésén öt pontot szerző, és csupán egy gólt kapó baracsiak vasárnap a Gárdonyt látják vendégül. Amennyiben a házigazdák továbbra is olyan fegyelmezett védőjátékot produkálnak, mint tették azt az eddigi mérkőzéseiken, akkor esélyük lesz az újabb pontszerzésre. Ami bravúrnak számítana a tavasszal még százszázalékos teljesítménnyel büszkélkedő vendégek ellen. A Mezőfalva gárdája szintén ezen a napon lép majd pályára. A három vereséggel rajtoló mezőfalviak ellenfele hazai környezetben ezúttal az Ercsi együttese lesz. Az elmúlt héten sokáig jól tartották magukat Hajnal Attila tanítványai, de a hajrában kihasználta a védelem megingásait a rutinosabb játékosokból álló Sárbogárd. Kérdés, hogy a hazaiak milyen összeállításban lépnek majd pályára, hiszen a héten sérülések nehezítették a munkát.

A másodosztályban a körzetünkhöz tartozó mindhárom csapat holnap lép pályára. A rácalmásiak az elmúlt héten bravúros döntetlent értek el hazai környezetben az élmezőnyhöz tartozó Seregélyes ellen. Ezúttal ismét otthon játszanak, és hasonló eredményre készülnek a Pusztaszabolcs ellen. Az Adony az előző héten pályaválasztóként értékes döntetlent ért el az Enying ellen. Ebben a körben a szintén dobogós Kisláng vendégeként próbálnak meg eredményesek lenni. Az adonyiak összeállításából biztosan hiányzik a múlt héten kiállított Erdei, akit két mérkőzésre tiltottak el. A három vereséggel indító nagykarácsonyiak abban bíznak, hogy a Káloz ellen vendégként megállítják ezt a folyamatot. Hiányzik majd a kezdő tizenegyből a múlt heti piros lapja miatt egy találkozótól eltiltott Haraszti Zoltán.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában vasárnap a következő találkozók lesznek: Mezőfalva II - Vajta, Kulcs - Perkáta, Előszállás - Mezőszilas, Dég - Nagyvenyim. A mérkőzések kezdése 15 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!