Sport

2016.05.06. 13:15

Újabb skalpot gyűjtene a Mezőfalva

Dunaújváros - A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában már a huszonhatodik, míg a harmadosztályban a huszonkettedik fordulót rendezik meg az előttünk álló hétvégén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Mezőfalva együttese két eredményesen megvívott hazai találkozót követően ezúttal idegenben lép majd pályára. A Velence elleni döntetlen, és a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő legyőzését követően vasárnap Sárszentmiklósra utaznak Masinka László tanítványai. A szomszédvárak összecsapása mindig nagy küzdelmet hoz. Az elmúlt hetek formáját figyelembe véve, teljesen nyílt összecsapás várható.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának szombati játéknapján két találkozót rendeznek. A sereghajtó kulcsiak az előző fordulóban tizenöt gólt kaptak Kislángon, ezúttal hazai környezetben javíthatnak a Nagykarácsony ellen. Bár egyre kevesebb esélyük van arra, hogy a bajnokság befejezéséig elkerüljenek az utolsó helyről. A szintén igen gyengén teljesítő rácalmásiak a Besnyő vendégeként lépnek majd pályára. A hazaiak biztos középcsapatnak számítanak, így valószínű, hogy megszerzik a három pontot. Másnap a második helyen tanyázó Baracs számára nem jelenthet problémát hazai pályán a Soponya legyőzése. A rendkívül rapszodikus tavaszt produkáló Adony kérdéses, melyik arcát mutatja majd a Szabadegyháza elleni hazai mérkőzésen.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a körzetünkhöz tartozó együttesek vasárnap lépnek pályára. A forduló rangadója a Nagyvenyim - Iváncsa II-Beloiannisz összecsapás lesz, amely lehetséges, hogy a bajnoki címről is dönt. A két csapat egyforma pontszámmal áll a tabella első és második helyén. A venyimiek csupán több győzelmüknek köszönhetően vezetnek. A mérkőzés győztese hatalmas lépést tehet a bajnoki aranyérem eléréséhez vezető úton. Az Előszállás gárdája ezúttal az Alapot fogadja. Az utolsó Perkáta a Sárszentágota, míg a Mezőfalva második számú együttese Cece vendégeként próbál majd jó eredményt elérni.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!