Sport

2013.05.06. 14:30

Újra az élvonalban a DF-RFT együttese

A másodosztályú floorball-bajnokság utolsó fordulójában a Kecskemét-Ares HC együttesét fogadta a Campus Arénában a Dunaújvárosi Főiskola Rudas Floorball Team együttese.

Gróf András

Már fordulókkal ezelőtt eldőlt, hogy a dunaújvárosiak nyerik a bajnokságot, és egy év kihagyást követően ismét az első osztályban szerepelhetnek. Ezen az összecsapáson csupán a százszázalékos teljesítmény megőrzése volt a tét. Ez parádés játékkal sikerült is, hiszen gólgazdag mérkőzésen 21-4-re nyertek a kecskemétiek ellen. A találkozó után a bajnokcsapat tagja átvehették a jól megérdemelt aranyérmüket.

A DF-RFT együttesében a következő játékosok szerepeltek: Bozor Krisztián, Majorosi Tamás, Kiss Balázs (kapusok), Jadlószki Ákos, Pász Mátyás, Kiss Tibor, Oberna Gábor, Mitli Attila, Erdei Máté, Sója László, Nagy Tamás, Tóth Sándor (védők), Siklósi Zoltán, Kovács Bence, Kiss Péter, Kovács Balázs, Lendvai Gábor, Szepesi Imre, Szabó Gyula, Vas Norbert, Boa Attila, Váradi Csaba, Fétrung Tamás, Juhász Tibor, Szabadi Gábor, Gutenkunst Ábel (csatárok). Vezetőedző: Bedő Zoltán.

A mérkőzés utáni eredményhírdetésnél Pász Mátyás, Lendvai Gábor és Szabó Gyula ünnepli a kupát magasba emelő Kis Pétert (Fotó: Lázár Zsolt)

Az 2012/2013. évi  floorballer.hu OB II-es bajnokság végeredménye: 1. DF-RFT 28 pont, 2. Kinizsi TTK 20 pont, 3. SZPK-Nokia Komárom 18 pont, 4. Phoneix Fireball SE Wizards 17 pont, 5. Miskolci Szabadidőközpont FE 16 pont, 6. Torpedo Justitia 8 pont, 7. Kecskemét-Ares HC 5 pont, 8. Neumann FSE 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!