Sport

2014.02.03. 15:40

Újra szervezés után remek játék

Dunaújváros - A III. Dunaújváros PASE Utánpótlás Labdarúgó Kupában vasárnap az U8-as és az U11-es korosztály csapatai mérték össze tudásukat a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Sajnos a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt több csapat lemondta a részvételét, így a rendezőknek újra kellett szervezniük a programot. Az U11-es korosztályban öt csapat körmérkőzés rendszerben küzdött a helyezésekért. A kiélezett csatában három együttes is kilenc pontot gyűjtött, így a sorrendről a gólkülönbség döntött. Az U8-as korosztályban sajnos csak négy csapat érkezett meg. Ők is körmérkőzés rendszerben játszottak, de két forduló is belefért a programba. A fiatalabbak mezőnyében is csak a gólkülönbség döntött az ercsiek javára. A torna főtámogatója Dunaújváros Megyei Jogú Város önkormányzata volt, amelynek képviseletében Hingyi László a Gazdasági és területfejlesztési bizottság elnöke adta át a díjakat a fiataloknak.

Az U8-as korosztály végeredménye: 1. Ercsi Kinizsi SE, 2. Tolle UFC Szekszárd, 3. Dunaújváros PASE piros, 4. Dunaújváros PASE fehér. Különdíjasok: Kárpáti Koppány (Tolle UFC Szekszárd) legjobb kapus, Csapó András (Tolle UFC Szekszárd) legjobb játékos, Törő Ádám legjobb hazai játékos, Ambach Arnold (Ercsi Kinizsi SE) gólkirály.

Az U11-es korosztály végeredménye: 1. KLC Kecskeméti TE, 2. Tolle UFC Szekszárd, 3. PMFC-Matias, 4. Dunaújváros PASE fehér, 5. Dunaújváros PASE piros. Különdíjasok: Cseresznyés Balázs (PMFC-Matias) legjobb kapus, Adorján Áron (Tolle UFC Szekszárd) legjobb játékos, Zámbó Csaba legjobb hazai játékos, Bodor Zoltán (KLC Kecskeméti TE) gólkirály.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!