Sport

2017.06.27. 16:50

Újraépítik a focicsapatot - Jobb teljesítményt szeretnének Venyimen

A Horfer Serleg megye III. osztály déli csoportjában vitézkedő felnőtt nagyvenyimi labdarúgó-együttes megért már szebb, és rosszabb napokat is.

Horváth László

Az elmúlt idényben a középmezőny nyolcadik helyén végző gárda hat győzelmet, egy döntetlent, tizenhárom vereséget tudott felmutatni a 26. forduló végére. Az utolsó mérkőzéseket edzőváltás is nehezítette, így joggal merült fel a megújulás igénye. A tervekről Gászler Ferenc megbízott edző adott tájékoztatást.

- Épül a nagyvenyimi labdarúgás. Új edzővel és új reményekkel vág neki a 2017/18-as szezonnak a Nagyvenyimi Sport Klub. A választásunk Horváth Csabára esett, aki elvállalta a dirigensi munkát. Az önkormányzat és Vargáné Kaiser Katalin segítségével újra fényes időket szeretne megélni a klub. Jelenleg új játékosokat és szponzorokat is toborozunk Konczné Magdolna és jómagam segítségével - fogalmazott a Hírlaphoz eljuttatott reményteli híradásában Gászler Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!