Sport

2014.11.17. 19:56

Utolsó Ligakupa mérkőzését játssza kedden 18 órától hazai pályán a Dunaújváros PASE

Dunaújváros - Utolsó Ligakupa mérkőzését játssza kedden 18 órától hazai pályán a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gallai Péter

A C csoport záró találkozóján az MTK gárdája lesz a dunaújvárosiak ellenfele. A két együttes már továbbjutott a legjobb tizenhat közé, így csupán a csoportelsőség lesz a tét a mai találkozón. Az újvárosiak minden sorozatban a legjobb eredményt szeretnék elérni. Ennek megfelelően komolyan vették az eddigi mérkőzéseket, aminek meg is lett az eredménye, hiszen egy döntetlen mellett a többi összecsapást megnyerték. A tizenhét szerzett gól is önmagárét beszél. Természetesen a mai találkozón is nyerni szeretne az együttes, de nem lesz könnyű dolga a fővárosi kék-fehérek ellen. Az MTK elleni meccset Oláh Gábor vezeti, asszisztensei pedig Kis Zoltán és Szalai Balázs lesznek. A csoport másik mérkőzését is ma rendezik. Igaz, a 15 órakor kezdődő Mezőkövesd Zsóry FC Balmazújváros találkozónak már nincs jelentősége. A C csoport jelenlegi állása a következő: 1. Dunaújváros PASE 13 pont, 2. MTK 12 pont, 3. Mezőkövesd Zsóry FC 3 pont, 4. Balmazújváros 1 pont.

A legjobb tizenhat közé jutott együttesek az idén még egy fordulót játszanak. A nyolcaddöntő mezőnye sorsolást követően alakul majd ki. Az egyenes kieséses szakaszban a csapatok oda-visszavágós alapon döntenek majd a továbbjutásról az alábbiak szerint: 1. Az a csapat, amelyik mindkét mérkőzést megnyeri, vagy győzelem és döntetlen eredményeket ér el, vagy egy győzelem és egy vereség esetén pozitív a gólkülönbsége, illetve azonos gólkülönbség esetén idegenben több gólt szerzett. 2. A két mérkőzés rendes játékideje után azonos pontszám és ugyanazon mérkőzéseredmény esetén a második mérkőzést követően 2x15 perces hosszabbítás következik. Amennyiben a hosszabbításban mindkét csapat azonos számú gólt ér el, a továbbjutást az idegenben szereplő szerzi meg, mivel az idegenben elért gólok döntetlen esetén duplán számítanak. 3. Amennyiben a hosszabbításban nem esik gól, akkor a továbbjutás büntetőkkel dől el. A játéknapok: december 2., kedd, és december 9. kedd.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!