Sport

2013.07.29. 19:05

Válogatott felkészülés a röplabdásoknál

A Dunaferr Sportegyesület röplabdázói nyári szabadságukat töltik, de az ifjúsági válogatottban szereplők nem pihenhettek az elmúlt időszakban.

Gróf András

Az ifjúsági  válogatott szövetségi kapitánya, Tomanóczy Tibor a nemzeti csapat felkészülési tornája után már a Dunaferr jövő évi keretét alakítja.
- A fiatalokkal Gyöngyösön játszottunk egy felkészülési tornán a cseh válogatottal. Országonként két-két csapat lépett pályára. A tornát a magyar A gárda nyerte, amely a döntőben 3-0-ra verte a jobbik cseh gárdát. Ebben az együttesben a dunaújvárosiak közül Gebhardt Áron, Gebhardt Norbert, Blázsovics Péter és Kholmann Norbert játszott. A B csapatunk a helyosztón 3-2-es vereséget szenvedett, így a negyedik helyen zárt. Ebben a garnitúrából az újvárosiak közül Batári Csaba és Stefanovics Krisztián szerepelt. Banai Máté mandula-műtétje miatt kihagyta ezt az eseményt. Az első osztályú felnőtt csapatunk augusztus 12-én kezdi meg a felkészülést a következő szezonra. Nagy kérdés, hogy iskolai tanulmányát befejező Pápai Pétert és Szabó Balázst sikerül-e megtartanunk. Bízunk benne, hogy   Hatvany Attila, Hatvany Zsolt és Lukács Attila a tavalyi feltételekkel marad a klubnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!