Sport

2017.03.28. 16:01

Válogatott gyakorlás

Budapest - A magyar női vízilabda-válogatott keddig az új Duna Arénában gyakorolt az olaszok elleni világliga-meccsre, soraiban a DUE-Maarsk hét játékosával.

Gallai Péter

Bár a dunaújvárosiak közül csak hatan - Kasó Orsolya, Somhegyi Noémi, Garda Krisztina, Szilágyi Dorottya, Menczinger Kata, Horváth Brigitta - tudtak csütörtöktől végig dolgozni, a korábban szemsérülést szenvedett Gurisatti Gréta csak hétfőtől kapcsolódhatott be a vizes munkába, ennek ellenére végig a csapattal volt. Bíró Attila szövetségi kapitány együttese a közös munka mellett ebben a pár napban megismerhette, belakhatta a nyári vizes világbajnokságra épült, impozáns létesítményt. Ugyanis nem lehet tudni, hogy itt is játszanak-e majd a lányok.

Szilágyi Dorottya volt az egyik dunaújvárosi kerettag Fotó: MVLSZ/Madar Dávid

Mivel az április 18-i, olaszok elleni, idegenbeli találkozó előtt rendezik meg a LEN Kupa négyes döntőjét a budapesti Tüske Uszodában, ahol az egyik elődöntőt az Újpest és a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics vívja, ezért a kapitánynak nem lesz alkalma találkozni a kerettel az utazás előtt. Ám előtte még szombaton következik a bajnoki elődöntők második felvonása, a DUE-Maarsk 1-0-ás előnyből várja a BVSC elleni mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!