Sport

2016.10.28. 21:00

Velencén a Mezőfalva - A baracsiak a tavalyi nagy rivális, Aba-Sárvíz együtteséhez utaznak szombaton

Dunaújváros - A tizenkettedik fordulót rendezik meg ezen a hétvégén a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában.

Gallai Péter

A Viszló Trans első osztály mai játéknapján egyetlen találkozót rendeznek. Az elmúlt héten idei első győzelmüket megszerző mezőfalviak a Velence vendégeként lépnek pályára. Egy újabb győzelemmel elléphetnének a kieső helyről, ami nagy lökést adhatna a csapatnak az őszi szezon hajrájára. Vasárnap a baracsiak az Aba-Sárvíz otthonába látogatnak. Az összecsapás érdekessége, hogy a két csapat még a másodosztályban küzdött a bajnoki címért, ahol a házigazdák végeztek előrébb. Az őszi szezonban azonban a Baracs együttese szerepelt eddig jobban, hiszen az eddigi tizenegy mérkőzésen tizenkét pontot szerzett, míg az Aba-Sárvíz gárdája öt pontig jutott.

A baracsiak sárga mezes játékosa, Sági József is feledtetné Velencén a múlt heti Tordas elleni hazai kisiklást
Fotó: Ady Géza

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában ma rendezik a Szabadegyháza - Nagykarácsony összecsapást. A vendégek az elmúlt héten otthon értékes döntetlent értek el az Adony ellen, de ezúttal sem lesz könnyű dolguk a bajnoki dobogó harmadik fokán álló házigazdákkal szemben. Másnap az őszi szezonban igen rapszodikusan szereplő adonyiak a Lepsényt fogadják. A két csapat között csupán egyetlen pont a különbség a tabellán, így mindenképpen kiegyenlített mérkőzésre van kilátás. A sereghajtó Rácalmás gárdája négy forduló óta nem szerzett pontot. Nem valószínű, hogy most törik meg ez a rossz sorozat, hiszen a listavezető Ikarus-Maroshegy együtteséhez látogatnak.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában minden találkozót vasárnap rendeznek. A körzetünkhöz tartozó csapatok programja a következő: Cece - Perkáta, Vajta - Nagyvenyim, Kulcs - Mezőszilas, Előszállás - Kisapostag, Mezőfalva II - Alap. Ezúttal a Nagykarácsony második számú csapata lesz szabadnapos.

A forduló szombati mérkőzéseinek kezdési időpontja 14.30 óra, míg vasárnap 13.30 órakor kezdődnek az összecsapások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!