Sport

2016.03.04. 20:59

Vereség a hajrában

Dunaújváros – A Merkantil Bank Liga NB II 18. fordulójában tegnap a rutintalansága miatt kapott ki a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Dunaújváros PASE – Balmazújváros 2-3 (1-1)

Dunaújváros Stadion, 300 néző. Vezette: Barna Gábor (Kis Z., Szvetnyik).

Dunaújváros PASE: Dániel – Tamaskó, Hajdók, Lorentz, Rosta (Ásványi a 88. p.)– Koval, Huszárik – Kercsó B. (Vajda D. a 85. p.), Szellák S., Keglovics – Tóth T. Vezetőedző: Dobos Barna.

Balmazújváros: Gazsi – Vajda S., Istenes (Bor a 46. p.), Kiss L. – Kovács Á., Karikás, Sigér (Belényesi a 79. p.), Virág – Pintér (Fekete Á. a 71. p.), Papp, Kónya. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

A dunaújvárosi Huszárik Zsolt sokat volt játékban a Balmazújváros elleni összecsapáson Fotó: Zsedrovits Enikő

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, de Tóth Tibor fejese gyengére sikeredett. Ezt követően fölénybe kerültek a vendégek, és a tizenkilencedik percben meg is szerezték a vezetést. Egy hatalmas bedobást követően Kovács Ádám fordulásból lőtt a hosszú sarokba (0-1). Öt perccel később azonban ismét egyenlő volt az állás. Egy kipattanó labdára Tóth Tibor reagált a leggyorsabban és közelről a kapuba lőtt (1-1). A szünetig kiegyenlített játékot láthattak a nézők. A fordulást követően a vendégek kezdeményeztek többet, ám a hetvenedik percben a dunaújvárosiaknál volt az előny. Tóth Tibor labdaszerzését követően Keglovics tizennyolc méterről a hosszú alsó sarokba lőtt (2-1). Ezután veszélyesebben támadtak a vendégek, és tíz perc elteltével ki is egyenlítettek.

Vajda Sándor lövése Dániel Csaba kezét érintve került a kapuba (2-2). A hajrában Kercsó Bence egy elfutás után kisodródva lőtt kapura, majd Koval fejesgólját lökés miatt érvénytelenítették. Két perccel a rendes játékidő vége előtt ismét Vajda Sándor vállalkozott lövésre, aki hatalmas gólt ragasztott a dunaújvárosi kapu felső sarkába (2-3).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!