Sport

2015.11.20. 17:53

Veszélyes ellenfél az FC Veszprém együttese

Dunaújváros – A futsal NB I alapszakaszának tizedik fordulójában ismét hazai pályán játszik a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese. A Dunaújváros Sportcsarnokban hétfőn 19 órakor az FC Veszprém lesz az újvárosiak ellenfele.

Gróf András

A kilencedik forduló utolsó összecsapásán a Rába ETO együttese csütörtökön idegenben, nagy csatában 3-2-re verte a Swietelsky-Haladás VSE gárdáját, így az addigi listavezető dunaújvárosiak visszacsúsztak a táblázat második helyére. Ebből lehet még harmadik hely is, amennyiben az egy pont hátránnyal mögöttük tanyázó Swietelsky-Haladás VSE gárdája lejátssza a sereghajtó Rubeola FC ellen elhalasztott találkozóját, és megnyeri azt. Azonban az eddigi szereplés így is dicséretes, amit a szezon előtt a szurkolók, és a klub vezetése is elfogadott volna. Talán csak a Nyírgyulaj KSE elleni hazai vereség nem illik bele a képbe, de ezt ellensúlyozták a Rába ETO idegenbeli legyőzésével. A Dunaferr-DF-Renalpin FC vezetőedzője, Fehér Zsolt bízik a sikeres folytatásban, ami egyértelműen az FC Veszprém legyőzését jelenti.

Aradi Csaba (18) megbízhatóan játszott a Göcsej SK ellen Fotó: Ady Géza

– Természetesen szeretnénk itthon tartani a három pontot, de tudjuk, hogy ez nagyon nehéz feladat lesz. A Veszprém egy kiváló csapat, amely több éve meghatározó szerepet tölt be a magyar futsal társadalomban. Nem zavar meg minket, a tabellán elfoglalt jelenlegi helyezésük, egy igazi rangadó mérkőzésre készülünk. Biztos vagyok abban, hogy az a csapat fog diadalmaskodni, amelyik nagyobb erőt tud majd mozgósítani a találkozón. Remélem, ezek mi leszünk. Vannak az együttes keretében betegek, sérültek, akik közül Horváth Szabolcsra minimum hat-hét hónapos kihagyás vár, de bízom benne, hogy a többiek egy ilyen meccsre összekapják magukat.

Az alapszakasz tizedik fordulójában minden összecsapást hétfőn rendeznek meg, az alábbi párosításokban:

MVFC-Berettyóújfalu – Göcsej

SK, Swietelsky-Haladás

VSE – Aramis SE

Rába ETO – Nyírgyulaj KSE, Rubeola

FC – 1988 Déli FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!