Sport

2017.03.24. 20:20

Virág javára ajánlják fel a bevételt az Acélbikák

Dunaújváros - A DAB jégkorongozói is csatlakoztak ahhoz az Előszálláson rendezendő jótékonysági esthez, amelynek célja, hogy segítsék a daruszentmiklósi Barabás Virágot és családját.

Gallai Péter

Lapunban is többször foglalkoztunk már a fiatal lány történetével: a 16 éves daruszentmiklósi Barabás Virág két éve szén-monoxid-mérgezést kapott a fürdőszobában, elájult és elesett, beverte a tarkóját. Ennek következtében agyának beszéd- és mozgásközpontja is károsodott, nem képes önállóan ellátni magát.

Rehabilitációjának több milliós költségeire azonban a családnak nincs pénze. Szerencsére nem maradtak egyedül, több gyűjtés is kezdődött megsegítésükre, ezek egyike az április 13-i, az előszállási művelődési házban rendezendő jótékonysági est. Erre már az összes belépő elfogyott, de támogatói jegyeket még lehet vásárolni.

Becze Tihamér, Azari Zsolt és Keegan Dansereau eredeti, dedikált mezére lehet licitálni Fotó: Dunaújvárosi Acélbikák

Ehhez az akcióhoz csatlakozott a Dunaújvárosi Acélbikák együttese is, három játékosuk eredeti, dedikált mezét bocsátják áruba. Így a DAB csapatkapitánya, Azari Zsolt, ponterős csatáruk Becze Tihamér és a MOL Liga legjobb csatára, Keegan Dansereau mezére lehet licitálni a csapat Facebook-oldalán található bejegyzést kommentálva. A tegnapi állás szerint Becze mezére érkezett eddig a legnagyobb ajánlat, nem is akárhogy! Ugyanis az egyik licitáló a nemes cél érdekében 60 ezer forintos felajánlását a 70 ezer forintot kínáló mellé tette, így 130 ezerre növelve az összeget.

Az árverés április 9-én 20 órakor zárul, a licitált mez és a pénz cseréjének határideje április 11. 20 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!