Sport

2015.06.28. 18:24

Visszavágtak a Cowbells gárdájának a Gorillák

Magabiztosan jutott túl az elődöntős feladványon a Dunaújváros Gorillaz. Döntő a Hősök ellen.

Szabó Szabolcs

Története során az alapszakaszban rendre remek teljesítményre volt képes a Dunaújváros Gorillaz csapata, ám a rájátszás küzdelemei során már kijutott a kellemetlen meglepetésből a mieinknek. Ennek tudatában óvatosan jósoltunk a szombati derbi előtt, hiszen az a kiváló játékosállománnyal rendelkező Budapest Cowbells 2 volt az ellenfél, amely az alapszakaszban rendezett fővárosi találkozón legyűrte a Gorillákat. A hibát akkor egy miskolci bravúrgyőzelemmel sikerült korrigálni, ám az elődöntőben hasonlóra már nincs lehetőség. Tudták ez a hazaiak is, akik ezúttal a sportcsarnok melletti műfüvön fogadták a sikeréhes budapestieket.

Jellemző kép – Hegedüs Dániel (43) a döntőben is tovább cipelheti majd a tojáslabdát, remélhetően hasonlóan eredményesen

A mérkőzés egészet tekintve jól és eredményesen játszott csapatunk, 28-6-ra legyőzve a Cowbells 2 csapatát. A július 11-én esedékes fővárosi fináléban az az Eger Heroes lesz az ellenfél, aki a szezonban egyszer már meghajolt a Gorillák előtt. Jöhet az ismétlés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!