Sport

2015.09.30. 15:32

Záró versenyre készülnek a dunaújvárosi lövészek

Dunaújváros - Nem pihentek a dunaújvárosi lövészek a nyár utolsó heteiben sem. Augusztus közepén hirdettek meg egy Steel Challenge versenyt, amelyre máshonnan is érkeztek sportlövészek.

Jankó Árpád

A kiskaliberű pisztoly számban első helyezést szerzett Gerháth Zoltán. Második lett a debreceni Tóth Zoltán, harmadik pedig a helyi lövész, Gazda Gábor. Nagykaliberű pisztoly: 1. Tóth Zoltán, 2. Gazda Gábor. Sörétes puska: 1. Fekete Zsolt, 2. Horváth Attila. Szeptember elején szintén Dunaújvárosban rendezték meg az Ősz köszöntő elnevezésű versenyt, amelyen ismét remekül szerepeltek a helyi lövészek. Kiskaliberű pisztoly: 1. Gazda Gábor, 2. Fekete Zsolt, 3. Sápi Péter (Mesterlövész SE). Nagykaliberű pisztoly: 1. Gazda Gábor, 2. Fekete Zsolt, 3. Méninger János. Sörétes: 1. Uhrik Ákos, 2-3. a Börzsöny Lövész Klub versenyzője végzett. Szeptember 20-án a dunaújvárosi Gazda Gábor Budapesten versenyzett a Magyar Rendőr Szituációs L. Egy. Steel Ch. versenyén. Ezen a viadalon a kiskaliberű pisztoly számban első helyen végzett.

A dobogó első fokán Gazda Gábor, második Fekete Zsolt, bronzérmes Méninger János.

Még októberben rendeznek Dunaújvárosban egy olyan versenyt (All Steel Challenge), amelyben minden kategóriában (pisztoly, puska) indulnak együtt. Külön és összesítve is értékelnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!