Sport

2013.07.16. 22:00

Zeus Nyári Foci Fieszta

A hétvégén már az ötödik Zeus Nyári Foci Fiesztát rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség.

Agárdy Csaba

A szervezők három kategóriában, férfiak, nők és utánpótlás szerették volna megrendezni a tornát, de az utánpótlás meccsek elmaradtak. Erről a főszervező Petrás Gábor a Hírlapnak azt a tájékoztatást adta, hogy az utánpótlás-csapatok ebben az időszakban szabadságon vannak, ezért nagyon nehéz lett volna a játékosokat összehívni. Jó hír viszont az, hogy nemcsak a részt vevő csapatok, hanem a tornáról lemaradtak is jó véleménnyel voltak a rendezvényről, így elképzelhető, hogy jövőre több együttessel kétnapos lesz az esemény.

A férfiak mezőnyét tíz csapat alkotta, amelyek két ötös csoportban küzdöttek meg. A harmadik helyért a Hangover 2-0-ra verte a Varázs Képat, míg a döntőben a Frankcity 1-0-ra győzte le az Optimavill Kft.-t.

A hölgyeknél hat csapat nevezett, ők körmérkőzést játszottak.



A végeredmény: 1. Dunaújvárosi PASE, 2. Úgyis A Talajra Fogjuk, 3. Tóparti Angyalok, 4. Hild Iskola, 5. Ferencváros, 6. Apostag.

Különdíjasok, férfiak: a torna játékosa Szili Szabolcs kapusa Buglyó Gergő, gólkirály Palóka Csaba, heteskirály Boros Tamás.

Hölgyek: a torna játékosa Szalkai Kitti, kapusa Lombos Bettina, gólkirály Zumbulisz Martina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!