Sportvilág

2015.01.26. 15:40

A világ legjobbja lehet Hajdu Jonatán

A World Paddle Award díjat azért alapították, hogy évente megválasszák a világ legjobb kajakosait és kenusait. A 2014-es voksoláson utánpótlás kategóriában jelölt lett a Dunaferr SE kenusa, Hajdu Jonatán is.

Gallai Péter

A végső döntésben a World Paddle Academia tagjainak szavazata és a közönségvoksok ötven-ötven százalékban számítanak. A magyar sportolók a hét kategória közül háromban kaptak jelölést. Kozák Danuta és Csay Renáta a legjobb női sportoló, a női kajak négyes a legjobb csapat, míg a dunaújvárosi Hajdu Jonatán a legjobb ifi kategóriában lett jelölt, aki tavaly többek között kétszeres ifjúság világbajnok és egyszeres ezüstérmes lett a szegedi világbajnokságon. A moszkvai felnőtt vb-n pedig bronzérmet szerzett a váltó tagjaként.

Hajdu Jonatánra a worldpaddleawards.com internetes oldalon lehet voksolni (2014 nominees, sport junior), és a lap aljára gördítve Facebook, Twitter vagy Google+ profillal egyszerűen csak lájkolni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!