Az Év sportolója gála - Cseh és Hosszú 2015 legjobbjai

2016. január 14., 21:31
komment
A férfiaknál Cseh Lászlót, a nőknél pedig Hosszú Katinkát választották a 2015-ös év sportolójának a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által kiírt szavazáson.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A két úszó mellett az edzők és a szövetségi kapitányok összevont kategóriájában Dárdai Pál, korábbi magyar szövetségi kapitány, a német élvonalbeli Hertha BSC labdarúgócsapatának trénere győzött. A csapatok versenyében a férfi labdarúgó-válogatott nyert, az év futballistájának pedig a válogatott kapusát, Király Gábort választották a sportújságírók. Az 58. Év sportolója szavazás díjait csütörtökön a Nemzeti Színházban rendezett M4 Sport - Év sportolója gálán adták át.

Gelencsér Róbert, az év férfi parasportolója átveszi díját Pásztory Dóra paralimpiai bajnok úszótól az M4 Sport - Az Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2016. január 14-én.
MTI Fotó: Kovács Tamás

A fogyatékos sportolók között a férfiaknál Gelencsér Róbert atléta, a nőknél Gyurkó Alexandra úszó, az edzők között Galambos Zsolt kosárlabdatréner, a csapatoknál pedig a férfi speciális olimpiai kosárlabda-válogatott lett a legjobb.

Az év góljáról tíztagú zsűri döntött, a díjat Priskin Tamás vehette át a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc visszavágóján szerzett találatáért.

Bakos Barbara, Hosszú Katinka úszó (a kivetítőn) édesanyja, miután lánya nevében átvette az év női sportolójának járó díjat az M4 Sport - Az Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2016. január 14-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

A magyar labdarúgó-válogatott, az év csapata az M4 Sport - Az Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2016. január 14-én. Jobbra Gera Zoltán csapatkapitány. MTI Fotó: Kovács Tamás

2016. január 14., 21:31

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...