Sportvilág

2014.09.30. 06:21

Bajnokok Ligája: az Atlético Madrid három pontot szerzett - videókkal

Szerdán nyolc mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Hét találkozó 20.45-kor kezdődött, míg a szentpétervári Zenit 18 órától fogadta a Monaco együttesét.

MTI

Szerdán folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája „meglepetés" sorozata, bár az Arsenal és a Borussia Dortmund remekül korrigálta a hazai porondon elkövetett botlásait. Ezúttal mindkét együttesnél a nyáron érkezett labdarúgóik bizonyítottá, hogy érdemes volt megszerzésükbe euró tízmilliókat invesztálni.

A forduló egyik nagy skalpját a Basel gyűjtötte be a Liverpool legyőzésével, de még ennél is nagyobb tett lett volna a bolgár Ludogorec részéről a Real Madrid megfricskázása. A csordultig telt szófiai stadionba nem holmi „divatdrukkerek" válthattak jegyet, hiszen jó néhány alkalommal éktelen füttykoncert kísérte a madridiak támadás szövését, és legtöbbször Cristiano Ronaldo volt a célpont.

A Zenit folytatta a sokéves hagyományt, vagyis a játéknap nyitányaként – már az orosz tél érkeztét sugallva – „lassú" mérkőzést vívott aktuális ellenfelével. Persze a mindkét fél által bezsebelt egy-egy pontért mit nem adott volna például a görög Olympiakosz Malmőben.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló:

A csoport:
Malmö (svéd)-Olimpiakosz (görög) 2-0
Atlético Madrid (spanyol)-Juventus (olasz) 1-0

 

B csoport:
Basel (svájci)-FC Liverpool (angol) 1-0


Ludogorec (bolgár)-Real Madrid (spanyol) 1-2

C csoport:
Zenit (orosz)-AS Monaco (francia) 0-0
Bayer Leverkusen (német)-Benfica (portugál) 3-1

D csoport:
Arsenal (angol)-Galatasaray (török) 4-1
Anderlecht (belga)-Borussia Dortmund (német) 0-3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!