Sportvilág

2014.09.29. 07:13

Bajnokok Ligája: a kedd este csúcsmeccsén a PSG és a Barca csap össze

Második fordulójához érkezett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A keddi 8 találkozó közt vannak olyanok is, mint a Manchester City–Roma, vagy éppen az abszolút csúcs Paris Saint-Germain–FC Barcelona 20.45 órától.

MTI

Utóbbi párosítás nem mindennapi, hiszen a Barcelona a spanyol bajnokságban még gólt sem kapott (a BL-ben sem többet, hiszen az APOEL ellen 1-0-ra végzett...), Luis Enrique, a szakmai stáb vezetője pedig talán jól halad Neymar és Lionel Messi játékának ütőképesre csiszolásával. Ennek az első igazi felmérője lehet a párizsi meccs, amit a hírek szerint sérülés miatt ki kell hagynia a korábbi Barcá-s Zlatan Ibrahimovicnak. A vendégek nyilván kevéssé sajnálják, hogy így alakult... PSG viszont nélküle is európai babérokra tör, szeretné túlszárnyalni eddigi negyeddöntős csúcsait, ami viszont Barcelonában gyakorlatilag mindenkori alap...

Manchesterben a City azt a Romát fogadja, amely ünnepi hétvége után van, hisz a klub ikonja, Francesco Totti szombaton volt 38 éves. A rómaiak odahaza makulátlanok, míg Manuel Pellegrini angol legénységének a BL egyik halálcsoportjában mindenképpen szüksége van az első sikerre, hogy ne kerüljön már most nagy lépéshátrányba.

A keddi program - Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló:

E csoport:
CSZKA Moszkva (orosz)-Bayern München (német) 18.00
Manchester City (angol)-AS Roma (olasz) 20.45

F csoport:
Paris Saint-Germain (francia)-FC Barcelona (spanyol) 20.45
APOEL (ciprusi)-Ajax Amsterdam (holland) 20.45

G csoport:
Sportin Lisboa (portugál)-Chelsea (angol) 20.45
FC Schalke 04 (német)-Maribor (szlovén) 20.45

H csoport:
Sahtar Donyeck (ukrán)-FC Porto (portugál), Lviv 20.45
BATE Boriszov (fehérorosz)-Athletic Bilbao (spanyol) 20.45

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!