Barcelona World Race - A Hugo Boss vezet, Fa Nándorék útban a Kanári-szigetek felé

2015. január 07., 10:52 forrás: MTI
komment
Továbbra is a brit Alex Thomson kormányozta Hugo Boss vezet a spanyol Guillermo Altadill irányította Neutrogena előtt a szilveszter napján elrajtolt Barcelona World Race páros, földkerülő vitorlásversenyen.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A mezőnyben nagy hátránnyal az utolsó, nyolcadik helyen halad a Spirit of Hungary, fedélzetén Fa Nándorral és új-zélandi társával, Conrad Colmannal.

A végső győzelemre leginkább esélyesnek tartott Hugo Bossnak szerda reggel 25 tengeri mérföldes volt az előnye a Neutrogenával és 30 a harmadik helyen haladó, Anna Corbella kormányozta GAES-sel szemben. Az élmezőny már kedden elhagyta a Kanári-szigeteket, s jó tempóval közelít az Egyenlítőhöz. 

Fa Nándorék jelenleg a Kanári-szigetek felé vitorláznak, a honlap beszámolója szerint az Atlanti-óceánon sikerült felgyorsulniuk, hátrányuk viszont jelentős, az elsőtől 743,2, míg a hetedik We are watertől 355,1 tengeri mérföldre vannak. 

"Pszichésen nehéz volt az elmúlt időszak, ugyanakkor megtettük, amit tudtunk, ennél többet nem csinálhattunk. Kifejezetten optimisták vagyunk, a következő napokban jó szelünk lehet" - mondta a verseny honlapja szerint Fa Nándor még kedden délelőtt.

Az 500 ezer euró összdíjazású Barcelona World Race-t ezúttal harmadszor rendezik meg, a visszaérkezés Barcelonába a mintegy 24 ezer tengeri mérföldes, kikötés nélküli földkerülés zárultával, március végére-április elejére várható.

2015. január 07., 10:52 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...