Sportvilág

2017.01.18. 17:54

Ez nem volt kérdés

Rouen - Szerdán harmadik csoportmérkőzésén magabiztos sikert aratott Szaúd-Arábia ellen a franciaországi férfi kézilabda világbajnokságon szereplő magyar csapat.

Gallai Péter

Szaúd-Arábia - Magyarország 24-37 (10-17)

Magyarország: Mikler - Gulyás 4, Balogh Zs. 1, Lékai 4, Szöllősi Sz. 2, Bodó 2, Juhász Á. 3. Csere: Fazekas (kapus), Schuch, Ligetvári 1, Császár 9 (4), Harsányi 1, Dzsamali 2, Ancsin 2, Bánhidi 4, Zubai 2.

A negyedik fordulóban mondhatni kötelező győzelmet aratott a magyar válogatott Szaúd-Arábia ellen. A lényegi kérdés már a félidőre eldőlt a hét gólos vezetéssel, de a mieink nem engedtek ki, és végül magabiztosan győzték le ellenfelüket. A mérkőzés legjobbjának a kilenc gólig jutó, dunaújvárosi nevelésű Császár Gábort választották meg. Pénteken Fehéroroszország ellen zárjuk a csoportküzdelmeket.

Az állás: 1. Németország 6 p., 2. Horvátország 6 p., 3. Magyarország 4 p., 4. Fehéroroszország 2 p., 5. Chile 2 p., 6. Szaúd-Arábia 0 p.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!