Sportvilág

2016.12.29. 16:55

Guzmics Richárd Kínában folytathatja

Budapest- Sajtóhírek szerint Kínában folytatja pályafutását Guzmics Richárd. Van esélye a kínai igazolásnak, de még nem írt alá szerződést a Haladás volt futballistája.

Tóth Gábor

Több lap is tényként közli, hogy a kínai első osztályban szereplő Jenpien Funde együttesében folytatja pályafutását Guzmics Richárd (a Jenpien az előző szezonban a kilencedik helyen zárt). A 29 éves, 22-szeres válogatott védő lapunknak elárulta, valóban jó esély van a kínai szerződésre, de még nem írta alá kontraktusát - ráadásul több ajánlata is van. Guzmics jelezte, legkésőbb január elején pont kerülhet átigazolási ügye végére.

A Haladással 2008-ban NB II-es bajnoki címet, 2009-ben pedig NB I-es bronzérmet szerző futballista 2014 szeptemberében igazolt Szombathelyről a lengyel első ligás Wisla Kraków-ba, amelyben hamar alapemberré vált. A szerződése a nyáron lejár, ha az amúgy is anyagi gondokkal küszködő Wisla pénzt akar látni Guzmics Richárdért, akkor a téli átigazolási szezonban el kell adnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!