Sportvilág

2013.09.11. 18:43

Jó hangulat, ezüstök

Borítékolható volt a jó hangulat az elmúlt hétvégén Szegeden.

Jankó Árpád

A VII. Sárkányhajó Fesztivált és Magyar Kupa futamot rendezték meg. a Tisza partján szeptember 7-8-án. S ha már a jó hangulattal kezdtük beszámolónkat, ennek igazolására rögzítjük: halászléfőző-verseny és kirakódó vásár is a közönség szórakoztatását szolgálta. A Dragon Steel minden „A” ligás kategóriában indult. Tehát a TündérKék és a MastersKék névvel női, open - és vegyes kategóriában is versenyzett a Magyar Kupa futamokon.

Szombaton rendezték az újvárosiakat érintő Open Kupa (nyílt kategória, főként férfiaknak) 2x180 méteres és a Marathon Kupa 2000 m futamát. Mindkét távon a második helyet szerezték meg. A Dragon Aktív vegyes csapat (kötelező 8-12 nő szerepeltetése) szintén második lett. A lányok újoncokkal a harmadik helyen végeztek. A szövetség döntése alapján a a TündérKék ebben az évben szereplése jutalmául megnyerte a vándorkupát! 

A szegedi résztvevők: Acsádi V., Bényi Ané, Bíró A., Benedeczkiné S. É., Buda K., Csobaj B., Csomó K., Finkné Sz. I., Gálné S. É., Illés Zs., Inger Á., Inger Z., Katona M., Kovácsné G. B., Lőrinczy B., Márkus G., Márkus Gy., Mester Zné, Mészáros Ané, Nyirati K., Oszvald E., Pilisi P., Pipa K., Prantner J., Prantner József, Polgár J., Puskás Zs., Rákász J., Dr. Rubics L., Ruzicsné G. L., Sebők B., Scheidl M., Szabados M., Sztaskó A., Szulik F., Tóth D., Tóth E., Vasinka K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!