Sportvilág

2016.03.16. 19:23

Labdarúgó MK - Nem született gól Debrecenben

A címvédő Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a Debrecen otthonában a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének szerdai első mérkőzésén. A visszavágót április 13-án rendezik.

Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés:

DVSC-TEVA - Ferencváros 0-0

Nagyerdei Stadion, 4208 néző, v.: Iványi
sárga lap: Holman (26.), Szakály P. (59.), Varga J. (82.), illetve Gera (27.), Ramírez (74.)

DVSC-TEVA:

Radosevic - Korhut, Mészáros N., Brkovic, Jovanovic - Varga J. - Bódi, Szakály P., Holman (Tisza, 78.), Horváth Zs. - Takács T.  

Ferencváros:

Dibusz - Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez - Nagy Á., Gera - Sesták, Radó, Lamah (Pintér Á., a szünetben / Cukic, 80.) - Böde (Varga R., 67.)

Lüktető első félidőt láthatott a közönség, a találkozó elején a Ferencváros volt a kezdeményezőbb, majd a Debrecen vezetett veszélyesebb támadásokat.

A debreceni Takács Tamás (b) és a ferencvárosi Michal Nalepa a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében vívott DVSC-TEVA - Ferencváros mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. március 16-án.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A második játékrészben a Debrecennek voltak lehetőségei, de vagy Dibusz védett hatalmasat, vagy a támadók hibáztak, így nem született gól.

A debreceni Varga József (b) és a ferencvárosi Radó András a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében vívott DVSC-TEVA - Ferencváros mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. március 16-án. A találkozó gól nélküli döntetlennel zárult. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt


korábban:
Újpest FC-Békéscsaba 1912 Előre 2-0 (0-0)

gólszerző: Lencse (54., 88.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!